In 2003 heb ik mijn opleiding voor het bank- en verzekeringswezen afgerond. Gedurende de opleidingstijd heb ik verschillende stages gevolgd om praktijk ervaringen op te kunnen doen. Daarbij vond ik het werken op een kleinschalig kantoor een stuk prettig dan bijvoorbeeld een groot bank- of verzekeringsconcern. Bij grote ondernemingen zijn klanten gesorteerd op nummer. Bij kleine kantoren is er veel meer persoonlijk contact met klanten.

Direct na het afronden van mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan als binnendienst medewerker bij verschillende advieskantoren. Sinds 2005 zijn we gestart met Skyline hypotheken. In de eerste fase heb ik voornamelijk administratieve werkzaamheden gedaan. Na het behalen van mijn Erkend Hypotheekadviseur diploma in 2006 ben ik zelf klanten gaan adviseren/begeleiden.
Het leuke van het geven van financieel advies vind ik dat je de financiële positie van een klant echt beter kan maken. De waardering van de klant achteraf geeft mij een
enorme voldoening. Klanten zijn oprecht blij als je hen goed hebt kunnen helpen bij het kopen van hun droomwoning of het verbeteren van de financiële situatie.

Om als adviseur aantoonbaar betere en kwalitatief hogere adviezen te kunnen geven heb ik in 2012 het diploma Leergang Hypothecair Planner (LHP) behaald.

In 2018 ben ik geslaagd voor de opleiding FFP, Federatie Financieel Planners. Na het behalen van dit diploma mag ik de titels Gecertificeerd Financieel Planner en
Certified Financial Planner dragen. Met deze titels toon je aan dat de financiële planningen van klanten op nog hoger niveau gebracht worden.

 

Jens Korpershoek

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, mail dan naar info@skylinehypotheken.nl of bel naar 0180-712 860