In 1997 ben ik gaan studeren in Delft en sindsdien woon ik daar ook, nog steeds met veel plezier. Na mijn studie ben ik in 2001 in de financiële branche gaan werken. Mijn eerste werkgever was Stad Rotterdam Verzekeringen, inmiddels opgegaan in en beter bekend als ASR verzekeringen. In 2005 ben ik overgestapt naar een assurantiekantoor. Daar heb ik mij verder ontwikkeld tot adviseur hypotheken, collectief pensioen, levensverzekeringen en bancaire diensten. Deze onderdelen hebben veel raakvlakken en verbinding met elkaar, dat maakt het interessant.

De wet- en regelgeving wijzigt regelmatig, de ontwikkelingen in financiële branche volgen elkaar snel op en de samenleving verandert ook. Als je hier dagelijks mee bezig bent, vind ik het leuk om deze kennis met enige regelmaat over te brengen aan de klant. En dat kan bij een onafhankelijk advieskantoor veel beter dan bij een een grote bank of verzekeraar. Sommige dingen moeten we samen doen: duidelijk bespreken wat uw wensen en de bijpassende mogelijkheden zijn, de risico-elementen bespreken en wat écht nodig is verzekeren of regelen. Het is iedere keer weer een uitdaging om het werk wat hieruit voortvloeit zo perfect en efficiënt als mogelijk af te handelen, waardoor u maximaal ontzorgd wordt.

Omdat ik al voor mijn dienstverband bij Skyline Hypotheken contacten had met de medewerkers kon ik mezelf gemakkelijk in het team inpassen. Doordat ik over een gecertificeerd pensioendiploma beschik, is met mijn komst ook de dienstverlening verder uitgebreid met een pensioenvergunning. Op dit vlak kunnen we nu ook zakelijke klanten voortaan van advies voorzien. Voor wat betreft de kennis en advisering bij hypotheken kunnen we elkaar, met alle ervaring die we samen hebben, nog beter maken in het voordeel van de klant.

Terug naar homepagina

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, mail dan naar info@skylinehypotheken.nl of bel naar 0180-712 860