Goed pensioen voor uw werknemers!
U bent niet altijd verplicht om uw werknemers een pensioenregeling aan te bieden. Maar met een goede pensioenregeling maakt u uw bedrijf wel extra aantrekkelijk als werkgever! Wij kunnen u adviseren bij de juiste keuze hierin voor zowel u werknemers als uw bedrijf.

Pensioenadvies: zo maakt u de beste keuze
Pensioen is doorgaans de meest kostbare arbeidsvoorwaarde na het loon. Daarnaast weet de werknemer de waarde van pensioen vaak niet goed in te schatten. Het is dus belangrijk dat er optimaal resultaat behaald wordt met deze investering. Het gekozen pensioensysteem, de gekozen uitvoerder en de gekozen financieringswijze spelen hier, voor zowel de werkgever als de werknemers, een belangrijke rol. De regelingen rond pensioen zijn niet eenvoudig. Goed pensioenadvies is dus een absolute must. Wij leggen u graag uit welke mogelijkheden er zijn. Samen kijken we naar het budget dat u beschikbaar heeft, welk pensioensysteem het beste past bij uw onderneming en waar u het pensioen het beste kunt onderbrengen. Met ons pensioenadvies komt u tot de beste pensioenregeling voor uw werknemers. Wij helpen u graag bij:
– het opzetten van een nieuwe pensioenregeling;
– het wijzigen van een pensioenregeling;
– het verlengen van een pensioenregeling;
– het communiceren aan de deelnemers van de mogelijkheden van de pensioenregeling;
– doorlopende werkzaamheden na het inregelen van de pensioenregeling.

Bij het opzetten, wijzigen of verlengen van een pensioenregeling bespreken wij tijdens een grondige inventarisatie uw wensen en mogelijkheden, daarbij wordt ook gekeken of er wellicht een Bedrijfstakpensioenfonds van kracht is op uw onderneming. Aan de hand van dit onderzoeksgesprek volgt een voorstel voor een bepaalde pensioenregeling, waaruit ook de financiële gevolgen van een pensioenregeling naar voren komen. Zodra de inhoud van de regeling vast staat, gaan wij voor u op zoek naar de meest passende uitvoerder. Hierbij wordt onder andere een inschatting gemaakt welke pensioenuitvoerder de hoogste kans geeft op het hoogste pensioen. Pas na controle van alle juridische documenten zet u een handtekening. Vervolgens worden de werknemers door ons geïnformeerd over de nieuwe ‘arbeidsvoorwaarde’ pensioen.

Vragen over het pensioen van uw werknemers?
De praktijk leert dat zowel werkgevers als werknemers veel vragen hebben over hun pensioenregeling. Kan ik eerder met pensioen? Wat gebeurt er bij overlijden? Ook zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan ten aanzien van bijvoorbeeld doorbeleggen van het pensioen na de pensioendatum. Uw werknemers hebben derhalve vele keuzes te maken ten aanzien van het pensioen. Deskundig advies is onontbeerlijk om het maximale uit uw pensioenregeling te halen. Als pensioenspecialist staan wij altijd voor u klaar om uw vragen over pensioen te beantwoorden.

Bel ons voor een verhelderend vrijblijvend gesprek met onze pensioenadviseur!

Vanwege de continue ontwikkeling en uitbreiding van de dienstverlening bij Skyline Hypotheken kunnen wij voor u en uw werknemers nog veel meer betekenen naast het pensioenadvies.
– zo adviseren en bemiddelen wij ook in particuliere en zakelijke schadeverzekeringen.
– voor hypotheekadvisering beschikken wij over de bovenwettelijke keurmerken Erkend Financieel
Adviseur en Erkend Hypothecair Planner.
– voor begeleiding bij scheidingen zijn wij opgeleid tot Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA).
– tevens kunnen wij cliënten van dienst zijn bij het opstellen van een persoonlijk financieel plan.

Skyline Hypotheken is er altijd, voor iedereen, bij elk life-time event.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, mail dan naar info@skylinehypotheken.nl of bel naar 0180-712 860