Echtscheidingsbemiddeling

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis, waar een heel proces aan vooraf gaat. In de meeste gevallen wordt de uiteindelijke beslissing  door één van beiden genomen. Daar houden wij rekening mee tijdens de gesprekken.

Naast emoties komen er ook veel praktische zaken op je af, zoals: Hoe regelen we de zorg voor onze kinderen? Red ik mij straks financieel wel? Moeten we ons huis verkopen? Heb ik recht op alimentatie? Hoeveel alimentatie moet ik gaan betalen? We hebben een eigen bedrijf, hoe gaan we dat verder regelen? Hoe moeten we juridisch alles afhandelen?

Deskundig advies met een praktische insteek.
Als onpartijdige en deskundige scheidingsmediator help ik jullie, om de scheiding  zo zorgvuldig en soepel mogelijk te laten verlopen.
Samen regelen we jullie scheiding van A tot Z.  Tijdens onze gesprekken komen alle praktische zaken aan bod en is er aandacht voor de emotionele kant van de scheiding.

Er samen uitkomen, zodat je verder kunt
Uitgangspunt bij scheidingsbemiddeling is, dat jullie beiden samen de zaken goed willen regelen. Ook al bestaat er nog onenigheid over bepaalde onderwerpen.
Door nu afspraken in gezamenlijk overleg vast te leggen leg je  een goede basis voor de toekomst, waarin jullie allebei verder kunnen.

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.  Jullie weten tijdens dat gesprek ook direct wat de  kosten zijn voor de begeleiding van jullie scheiding.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, mail dan naar info@skylinehypotheken.nl of bel naar 0180-712 860